E un adevarat cosmar care bantuie mintile persoanelor de sex feminin inca din timpul in care erau adolescente si incercau sa cucereasca vreun baiat care frecventa aceeasi scoala. Intrebarea care aparea mereu era: "Ma place sau nu?". O adevarata enigma care datorita putinei experiente dobandite in domeniu, sau a faptului ca baietii reuseau atunci ca si acum sa se prefaca intr-un mod de invidiat, le determina sa nu poata raspunde la o asemenea intrebare, care continua si in prezent sa le puna probleme, ruinandu-le relatiile.

   Dragi doamne, sunt o multime de semnale sau comportamente care va pot ajuta sa intelegeti cu usurinta daca persoana de care sunteti interesate va place sau nu, important e sa surprindeti anumite priviri sau fraze ale partenerului, sa stabiliti cu ce frecventa va cauta sau daca va cauta, daca va roaga sa petreceti o dupa-amiaza impreuna, daca se gandeste la dumneavoastra prin SMS-uri, bipuri sau emailuri. Mai ales la inceputul relatiei daca va place cu siguranta va va cauta.

   Foloseste prea mult celularul cand sunteti impreuna, e distrat cand ii vorbiti, nu va asculta, nu isi aminteste cand va sarbatoriti ziua de nastere sau cand v-ati cunoscut, e tot timpul ocupat atunci cand il invitati la o plimbare, va spune ca va suna dar nu o face, nu va priveste niciodata in ochi, vorbeste mereu despre fosta prietena (de multe ori doar despre defectele ei, dar e inca in inima sa, din acest motiv aduce vorba de ea), in aceaste situatii va place sau nu?

   Cu siguranta daca iubitul dumneavoastra are unul din comportamentele amintite nu este interesat de persoana voastra, nu ii placeti si are o are inca in inima pe fosta sau alta femeie care il atrage mai mult. Atunci ce mai asteptati? Lasati-l liber sa zboare din floare in floare, cu siguranta nu este el alesul.
Classifieds
Classifieds
^ Top